• Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!
  • Profiteer vanaf €55,- van gratis verzending
  • Gratis ophalen in Alphen aan den Rijn

Honing blog

Welkom op onze blogpagina, gewijd aan alles wat te maken heeft met honing. We delen graag interessante feiten over rauwe honing, echte honing en Griekse honing.

Gezonde honing uit Ikaria

Het is algemeen bekend dat de mensen op Ikaria gezond zijn en langer leven. Er zijn dan ook honderden studies die aantonen dat het mediterrane dieet positieve effecten heeft. Denk hierbij aan de groente, fruit, honing, granen, olijfolie, vis en vlees. Het mediterrane dieet lijkt positieve effecten te hebben veel voorkomende gezondheid problemen zoals diabetes, hart- en vaat ziekten en kanker.  De bronnen hiervan staan onderaan de pagina. Ook is te zien dat dementie erg uitzonderlijk is en dat mannen en vrouwen beide een hoge leeftijd bereiken. 

Lees meer »

Our bees love samos

Misschien heb je de Griekse honing al geproefd of misschien ben je gewoon erg benieuwd naar de smaak. We kunnen je vertellen dat je niet teleurgesteld gaat zijn! Griekse honing staat namelijk al heel erg lang bekend om uitstekende smaak en kwaliteit. 

Lees meer »

Natuurlijke remedies met honing

Honing is niet alleen een zoete lekkernij, maar het heeft ook talloze gezondheidsvoordelen. Vooral rauwe honing, echte honing en Griekse honing staan bekend om hun pure en hoogwaardige eigenschappen. In dit blogartikel zullen we enkele natuurlijke remedies met deze soorten honing bespreken en hoe je ze kunt gebruiken om je gezondheid te bevorderen.

Lees meer »

Echte honing voor verkoudheid: De kracht van rauwe Griekse honing

Verkoudheid is een veelvoorkomende aandoening die ons allemaal wel eens treft. Gelukkig zijn er verschillende natuurlijke middelen die ons kunnen helpen bij het verlichten van symptomen en het bevorderen van een snel herstel. Eén van deze middelen is echte honing, en dan met name rauwe Griekse honing. In dit blogartikel zullen we de voordelen van echte honing voor verkoudheid bespreken en waarom Griekse honing een uitstekende keuze is.

Lees meer »