Gia Giamas - 100% Grieks fruit sap

Gia Giamas, de heerlijke fruitsappen uit Griekenland zijn geconcentreerde vruchtensappen van 100% vers geperst fruit. Heerlijk om tijdens het lekkere weer te drinken maar ook  om je juist terug te brengen naar de zomer! De heerlijke drankjes bevatten veel vitamines en hebben nog meer voordelen. Lees onderaan de pagina meer hierover.

 

Een heerlijke fresh home made juice uit Griekenland


Gia Giamas lemonade word gemaakt van 100% Grieks fruit dat sinds 1957 bereid word volgens het recept van Oma Marika. Het zijn geconcentreerde Griekse sappen gemaakt van echt fruit, vrij van gluten, technische bewaarmiddelen, zoet- en kleurstoffen. Ook is de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal. Al jaren worden er diverse prijzen gewonnen in Griekenland zoals de Superior Taste Award van 2018 t/m 2022.

Gia Giamas lemonade, een gezonde limonade/fruitsap

Doordat alle vruchtensappen gemaakt worden van vers Grieks fruit zijn alle smaken rijk aan vitamine C en per smaak rijk aan nog meer verschillende vitamines. De Pandasia heeft de hoogste vitamines en bevat per 100 ml wel 669mg vitamine C. Hieronder een aantal voordelen opgesomd. 

  • 110 - 142 calorieën per serving
  • Gemaakt van 100% Grieks fruit
  • Gluten vrij
  • Vrij van conserveringsmiddelen
  • Bevat 105 g natuurlijk citroensap per 100 g
  • Rijk in vitamines A, B, C, E.
  • Rijk aan vezels 
  • Antioxidanten
  • Veganistisch

How to make it

Super easy!

 

De vruchtensappen komen in flessen van 1000ml waar 33 servings van 420 ml vruchtensap uitgehaald kunnen worden. Je kunt uiteraard ook zelf kiezen wat je lekker vind. Je proeft en ziet het verse fruit in de heerlijke home made juice.

 

1.  Doe 30ml (1 pompje) in het glas

2.  Voeg plat of bruisend water toe

3. Roer en voeg ijsklontjes toe naar gewenste hoeveelheid

 

Gebruik je het voor cocktails, dan heb je nog minder nodig!

De geconcentreerde fruit sappen zijn naast een heerlijke fresh home-made vruchtensap ook te verwerken in verschillende recepten zoals cocktails, milkshakes, slush, mix drankjes, etc. Het is een veelzijdig product dat overal in te gebruiken is!

 

De Griekse vruchtensappen zijn verkrijgbaar in citroen-, perzik-, mandarijnen-, groene appel/granaatappel-, citroen/aardbei sap en Pandasia 9 Griekse vruchten.

Citroen/aardbei is een zomersmaak en vanaf maart/april te bestellen