Gratis verzending vanaf €55,-

Blogs

GEZONDE RECEPTEN


Couscous salade met kip en mango

De couscous salade met kip en mango is een heerlijk zomers recept wat lekker licht verteerbaar is. De lichte salade heeft een lekkere dressing van limoen, honing en chili/peper. Wij vinden het een heerlijk recept en blijven er dan ook van eten! Hopelijk kunnen we jullie hier ook blij mee maken. Hieronder staat het recept voor 4 personen.

Lees meer »

Gezonde honingmosterd dressing

Kerst staat weer voor de deur, niks leukers dan heerlijke recepten uitzoeken voor de kerstdagen! Je kunt het natuurlijk in de rest van het jaar ook maken, maar voor kerst sloven we ons vaak een beetje extra uit. 

Lees meer »

Honing en citroen drankje

Waarschijnlijk heb je het al vaker gehoord, een citroen drankje in de ochtend helpt je om gewicht te verliezen. Je zal niet gelijk afvallen omdat je dit gaat drinken, maar je zorgt er wel voor dat je lichaam goed op gang komt waardoor je misschien wat makkelijker kunt afvallen! Hieronder vertellen we over een super gezond recept die je elke ochtend kunt nemen en de werking hiervan.

Lees meer »

ALGEMENE BLOGS


Bijenwaskaarsen

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat mensen gaan voor bijenwaskaarsen in plaats van normale kaarsen. Maar wat is hier de reden van? We proberen het je hier uit leggen.

Lees meer »

100% natuurlijke bijenwas lippenbalsem

Er zijn heel veel soorten lippenbalsem, ook wel lip balm of lippenzalf genoemd. Van natuurlijke lipbalm zijn eigenlijk maar weinig soorten, in veel lippenbalsem worden toch producten toegevoegd die eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Dit word vaak gedaan omdat het natuurlijk zo goedkoop mogelijk moet zijn om te maken en het liefst ook in grote productie.

Lees meer »

Geen zonnebloemolie maar olijfolie!

Het is je vast niet ontgaan, de zonnebloemolie werd massaal ingekocht toen mensen wisten dat het bijna niet meer te verkrijgen zou zijn ivm de oorlog in Oekraïne. Heb jij dit ook nog gedaan? Er is een hele goede vervanger.

Lees meer »

De beste Griekse biologische olijfolie

Onze Griekse extra vierge olijfolie komt van het mooie eiland Samos. Het Griekse eiland Samos staat bekend als het eiland dat bloeit. Het is dan ook een van de groenste eilanden van Griekenland. Waarom halen wij onze olijfolie van Samos? Wij zijn ongelofelijk enthousiast over het product van Agasto door de heerlijke rijke smaak, het natuurlijke proces en bovendien omdat het gemaakt is met pure passie.

Lees meer »

Honing versuikerd? Zo maak je het weer vloeibaar

Honing is oneindig houdbaar en kent dus eigenlijk geen houdbaarheidsdatum. Toch moet er een datum opgezet worden om het te kunnen verkopen, dit kun je dus makkelijk negeren. Waarom is honing onbeperkt houdbaar? Dit komt door de hoge hoeveelheid (natuurlijke) suikers en het lage vocht gehalte. 

Lees meer »

Wat is het verschil tussen normale en extra vierge olijfolie?

We weten als het goed is allemaal dat olijfolie gezond is voor je. Als je olijfolie opzoekt zie je dat het in meerdere soorten en maten wordt gemaakt. De kleur van de geperste olijven hangt af van de soort olijven die zijn gebruikt, dit zegt dus nog niks over de kwaliteit. Helaas willen bedrijven ook nog wel eens groene kleurstof aan hun olijfolie toevoegen. Wat een groot verschil is en waar je goed op moet letten zijn de toevoegingen en de zuurgraad. De zuurgraad bepaalt namelijk de kwaliteit van de olie. 

Lees meer »

Veel gestelde vragen

Hieronder zijn de veel gestelde vragen uitgeschreven, heb je nog een vraag? We willen je graag helpen! Stuur een e-mail met je vraag naar info@productsforhome.nl

Lees meer »

Alles over propolis, het is namelijk super goed voor je!

Propolis word gemaakt door de bijen en is een natuurlijk antibioticum. In de bijenkorf draagt propolis bij aan het versterken van de natuurlijke afweer van de bijen en de immuniteit van de kolonie. Het wordt door bijen gebruikt om ongewenste kieren en openingen in het nest te dichten en de wanden te bekleden. Het is een kleverig goedje, wat door de bijen verzameld wordt van de boomknoppen van o.a. populieren, kastanjes en naaldbomen.

Lees meer »

Verschillende onbewerkte Honing!

Voordat wij een nieuw product opnemen in ons assortiment moeten wij zeker weten dat het 100% natuurlijk is. Hieronder zie je alle heerlijke nieuwe producten met bij elk product een korte uitleg.

Lees meer »

Wist je dat pijnboomhoning gezonder is dan andere honing?

Je hoeft niet bang te zijn dat de honing er minder om zal smaken, integendeel juist! De smaak van de honing is heerlijk zoet. Verder heeft de honing een hogere voedingswaarde in vergelijking met andere soorten honing. Het is bevat meer eiwitten en aminozuren, terwijl het natuurlijk minder calorieën bevat vanwege het lagere suikergehalte. 

Lees meer »