Griekse honing uit Samos

De Griekse honing uit Samos is een heerlijke zoete honing die ook nog eens minder suiker bevat. Het is een heerlijke dikke honing met een donkere amber achtige kleur.  Het bevat veel antioxidanten wat goed is voor de gezondheid. Lees hier meer over de Griekse honing van Samos.

Griekse honing bestaat al heel erg lang, ook op Samos. Het Griekse eiland Samos staat niet alleen bekend om zijn adembenemende landschappen en historische bezienswaardigheden, maar ook om zijn heerlijke honing. Lees in deze blog alles van de Griekse honing, met speciale aandacht voor de honingproductie op het betoverende eiland Samos.

 

Honing uit Griekenland

In het algemeen is honing uit Griekenland erg bekend, het word de laatste tijd alleen maar populairder omdat we steeds meer zien dat veel honing bewerkt word. Wat de honing uit Griekenland zo bijzonder maakt is natuurlijk het klimaat, de natuur maar ook de unieke smaken honing die uit verschillende plaatsen te halen zijn. De bijen verzamelen nectar van bloemen, bomen en kruiden, waardoor de honing een unieke smaak en aroma krijgt.

 

Honing van Samos

Onze honing uit Samos is een heerlijke zoete honing waar tot wel 30% minder suiker in zit! Hoe kan dat vraag je je dan misschien af, dit komt omdat het van de pijnboom komt. Doordat het een lager glucose gehalte heeft bevat het minder suiker en versuikerd deze honing ook niet. De Griekse Samos honing staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het zit namelijk vol met antioxidanten, mineralen en vitamines. Dit kan uiteraard weer helpen bij het bevorderen van een goede spijsvertering en versterken van het immuunsysteem. 

 

De pijnboom honing van Samos is  een stroperige, dikke honing en is donker van kleur. We halen de bijzondere pijnboomhoning van onze familie en vrienden van het eiland en kunnen hierdoor ook verzekeren dat het echte rauwe honing van Samos is. Onze honing word met passie en liefde gemaakt. We zorgen ervoor dat de bijen een deel van hun eigen productie terug krijgen en vullen dit niet aan met suikerwater, we love our bees and the proces. De honing word niet bewerkt of verhit, het blijft zoals het hoort puur natuur. De meest pure rauwe honing die er is met zelfs als pluspunt minder suiker doordat het van de pijnboom komt.

 

Griekse rauwe honing online kopen

Deze rauwe pijnboom honing kun je bij ons online kopen of in de winkels waar onze Griekse rauwe honing staat. Mocht je ergens anders rauwe honing willen kopen, let dan altijd op waar het vandaan komt en het verhaal achter het bedrijf. Er word namelijk veel honing bewerkt of verhit zoals te zien is bij de keuringsdienst van waarde. Wij van Products for Home bieden enkel 100% pure rauwe honing aan.