Our bees love samos

Onze Griekse honing komt uit Samos, we zeggen dan ook wel ''Our bees love Samos'' Heb je daar de heerlijke honing geproefd en ben je opzoek naar deze honing in Nederland? Dan kan je dit hier halen!

Misschien heb je de Griekse honing al geproefd of misschien ben je gewoon erg benieuwd naar de smaak. We kunnen je vertellen dat je niet teleurgesteld gaat zijn! Griekse honing staat namelijk al heel erg lang bekend om uitstekende smaak en kwaliteit. 

 

De Griekse honing in het algemeen

Zoals hierboven genoemd staat Griekse honing in het algemeen bekend om de kwaliteit en de heerlijke smaak.  Als je dit een keer geproefd heb wil je vaak niet meer anders, we hebben ook vaak verhalen gehoord dat mensen toch een keer de supermarkt honing proberen na het proberen van de Griekse honing. Al die honing verdwijnt in de prullenbak en er word gewoon weer Griekse honing gekocht!

 

Maar wat is er dan zo bijzonder aan Griekse honing? Er word vaak al jaren traditioneel honing gemaakt door de familie en heeft een heel ander natuur en klimaat dan bijvoorbeeld in Nederland. Dit resulteert in een heerlijke rijke smaak van onbewerkte Griekse honing. Vaak is deze honing stroperig en donker van kleur. Mocht je het nog niet geprobeerd hebben, het is een echte aanrader!

 

Unieke Griekse pijnboom honing van Samos

 De unieke Griekse pijnboom honing van Samos heeft een heerlijke zoete smaak met tot wel 30% minder suiker! Je kunt dus genieten van heerlijke zoete honing maar met minder suiker, een win win situatie als je het mij vraagt. Verder heeft deze Griekse pijnboom honing naast de fantastische smaak ook diverse gezondheidsvoordelen doordat de honing rauw en onbewerkt is, hierdoor behoud het al zijn vitamines en mineralen en kan dit helpen bij bijvoorbeeld hooikoorts en keelpijn. Wil je meer weten over deze unieke Griekse honing? Lees er hier meer over.


De Griekse pijnboom honing