Recepten blog

Welkom op onze blogpagina, gewijd aan alles wat te maken heeft met recepten. We delen graag interessante en gezonde recepten die te makken hebben met natuurlijke producten en waarin honing en olijfolie de sterren van de show zijn.

Couscous salade met kip en mango

De couscous salade met kip en mango is een heerlijk zomers recept wat lekker licht verteerbaar is. De lichte salade heeft een lekkere dressing van limoen, honing en chili/peper. Wij vinden het een heerlijk recept en blijven er dan ook van eten! Hopelijk kunnen we jullie hier ook blij mee maken. Hieronder staat het recept voor 4 personen.

Lees meer »

Gezonde honingmosterd dressing

Kerst staat weer voor de deur, niks leukers dan heerlijke recepten uitzoeken voor de kerstdagen! Je kunt het natuurlijk in de rest van het jaar ook maken, maar voor kerst sloven we ons vaak een beetje extra uit. 

Lees meer »

Honing en citroen drankje

Waarschijnlijk heb je het al vaker gehoord, een citroen drankje in de ochtend helpt je om gewicht te verliezen. Je zal niet gelijk afvallen omdat je dit gaat drinken, maar je zorgt er wel voor dat je lichaam goed op gang komt waardoor je misschien wat makkelijker kunt afvallen! Hieronder vertellen we over een super gezond recept die je elke ochtend kunt nemen en de werking hiervan.

Lees meer »