Over ons

 

Wat is Products for Home?

De naam zegt het natuurlijk al producten voor in huis, maar over wat soort producten hebben wij het dan? Dit zijn enkel en alleen natuurproducten zoals pure onbewerkte honing, extra vierge olijfolie, pure bijenwas kaarsen en nog veel meer!

 

Dit bedrijf is opgezet uit een passie die we hebben met natuurproducten en Griekenland. Deze passie willen we graag met zoveel mogelijk mensen wil delen. Zelf kom ik uit Samos en een deel van mijn familie woont daar nog. Veel van onze producten komen dan ook van het mooie Griekse eiland Samos. In de oudheid stond Samos ook bekend als het land dat bloeit, dit is vanwege de vruchtbare grond die zich op het eiland bevind. Op dit prachtige groene eiland maken ze niet alleen de heerlijke Samos wijn maar ook de honing en olijfolie en er bloeien talloze kruiden.

 

Ons verhaal begon in 2020 toen we besloten om een test fase te doen om te kijken of het zou aanslaan bij de mensen, dit was na een kleine testzending van onze pijnboom honing wel duidelijk, het meeste was al verkocht voordat het überhaupt binnen was! Deze prachtige honing en zijn unieke smaak is een echte aanrader, iedereen die het heeft geproefd vind het heerlijk, sinds dat wij dit zijn gaan verkopen hebben wij de honing aan mensen laten proeven, en met groot succes! Hieruit hebben we een vaste klanten kring kunnen opbouwen en wegens de goede verhalen over onze honing komen er steeds meer nieuwe klanten bij, daar zijn wij onwijs trots op! Vanuit hier zijn wij ons assortiment gaan uitbreiden met de heerlijke extra vierge olijfolie die gemaakt is van jonge olijven. Nu verkopen we ook streekproducten, ander soorten honing en andere natuurproducten!

 

Bij Products for Home streven we naar producten van de beste kwaliteit en zorgen we ervoor dat onze producten zo natuurlijk mogelijk zijn. Dit houd in dat de producten weinig tot wel niet bewerkt mogen zijn en alles puur natuur moet zijn. Hierdoor zijn wij ook erg selectief met wat wij in ons assortiment opnemen.

 

Door de uitstekende kwaliteit van onze producten beschikken we over mooie prijzen!