BijenwaskaarsenBijenwas kaarsen

Wist je dat kaarsen van bijenwas de lucht zuiveren in plaats van vervuilen? Pure bijenwas kaarsen hebben een gunstig effect op je luchtwegen, en dus goed voor je gezondheid! Onze bijenwas kaars is een natuurproduct en gemaakt van 100% pure bijenwas.

 

Bijenwas kaarsen kopen

Bij Products for Home kan je een pure bijenwas kaars kopen. Je bent bij ons altijd verzekerd van 100% pure bijenwas. Het grootste aanbod van onze kaarsen komt vanuit Griekenland. Zie hierboven welke soorten bijenwaskaarsen je online kunt kopen bij ons.

 

Bijenwas waxinelichtjes

Onze Waxinelichtjes van bijenwas zijn van Dipam. Deze waxinelichtjes worden in Nederland gemaakt en beschikken over lonten van eco-katoen. De verpakking is ook nog eens gemaakt van gerecycled karton. Kortom bijenwas waxinelichtjes kopen is goed voor jezelf en het milieu.  

 

Bijenwaskaars figuur

In de webshop bieden wij verschillende bijenwas figuur kaarsen aan. De bijenwas kaarsen als figuur zijn leuk voor thuis of om cadeau te doen. Hoe groter de kaars hoe langer hij natuurlijk brandt. De verschillende vormen die wij op dit moment hebben zijn: kubus kaars, beren kaars, stompkaars, ronde kaars, granaatappel kaars, hart als kaars en een kleine korf kaars.

 

Natuurlijke bijenwas

Al onze kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke bijenwas. Je kunt bij ons dus alleen kaarsen van Natuurlijke bijenwas kopen. Omdat we alleen de 100% natuurlijke bijenwas gebruiken kun je dit ook benoemen als pure bijenwas. Hiervoor geld dus ook dat wij alleen pure bijenwas (ver)kopen.