Interesse in het verkopen van onze heerlijke producten? Dat kan!

 

Honing en olijfolie

Ben je opzoek naar de beste kwaliteit producten voor in jouw winkel? Products for Home bied een kans om de heerlijke onbewerkte honing en onze prijswinnende extra vierge olijfolie in jouw winkel te verkopen. Uit ervaring blijkt dat bij een slager, kaasboer, winkel of delicatesse zaak deze producten veel worden verkocht. Products for Home zorgt voor lekkere en gezonde producten die puur natuur moeten zijn om bij ons in het assortiment te komen. De honing is dan ook rauw/onbewerkt en de olijfolie koudgeperst van heerlijke jonge olijven. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit natuurproducten. 

 

Gia Giamas lemonade

Gia Giamas lemonade word gemaakt van 100% Grieks fruit dat sinds 1957 bereid word volgens het recept van Oma Marika. Het zijn geconcentreerde Griekse sappen gemaakt van echt fruit, vrij van gluten, technische bewaarmiddelen, zoet- en kleurstoffen. Ook is de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal. Al jaren worden er diverse prijzen gewonnen in Griekenland zoals de Superior Taste Award van 2018 t/m 2022.

De vruchtensappen zijn naast een heerlijke fresh home-made vruchtensap ook te verwerken in verschillende recepten zoals cocktails, milkshakes, slush, mix drankjes, etc. Het is een veelzijdig product dat overal in te gebruiken is. Doordat het vruchtensap erg geconcentreerd is, is er weinig van nodig en zijn de kosten erg laag per portie. De Griekse vruchtensappen zijn verkrijgbaar in citroensap, perziksap, mandarijnensap, groene appel/granaatappel, citroen/aardbei en Pandasia 9 Griekse vruchten. (citroen/aardbei is een zomersmaak en vanaf maart/april te bestellen)

 

 

Onze prijzen in de webshop zijn natuurlijk niet voor onze partners, neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? We horen graag van je!

Stuur een e-mail naar info@productsforhome.nl of bel naar 0655742601.