Griekse honing

Griekse honing is tegenwoordig erg populair doordat de honing vaak van hoge kwaliteit is. De honing word erg gewaardeerd vanwege zijn smaak, maar ook vanwege de gezondheidsvoordelen die het biedt. Doordat de Griekse honing onbewerkt is zit het boordevol voedingsstoffen, antioxidanten en enzymen. En die zijn weer gunstig zijn voor het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Kortom, Griekse honing is een fantastische en gezonde traktatie voor iedereen. Bij onze webshop kun je online Griekse honing kopen.


Griekse honing kopen

Er bestaan verschillende soorten Griekse honing. Denk hierbij aan Griekse pijnboomhoning, Griekse vanille spar honing of Griekse dennenhoning. Elke Honing heeft zijn eigen smaak en structuur. We streven ernaar om meerdere Griekse honing in onze webshop te krijgen. Wij nemen alleen echte rauwe honing in ons assortiment om de klanten de beste kwaliteit honing te kunnen bieden die ze van ons gewend zijn.

 

Rauwe Griekse honing

De Griekse rauwe honing is een veel verkochte honingsoort. Rauwe Griekse honing bestaat uit heel veel mineralen en vitamines doordat deze honing niet bewerkt word. De Griekse honing word koudgeslagen (niet verhit) en de bijen worden gevoed met hun eigen honing (niet met suikerwater). We merken dat veel van onze klanten eerst fan waren van de Marokkaanse honing, na het proeven van onze Griekse honing blijven veel van deze klanten onze vaste klant. Dat moet genoeg zeggen over de kwaliteit van echte rauwe Griekse honing. 

 

Griekse pijnboomhoning

Onze heerlijke rauwe Griekse honing is afkomstig van de pijnboom op Samos. Wij zijn de enige webshop waarbij je deze Griekse pijnboom honing online kunt kopen. Hierboven kun je kiezen tussen verschillende soorten maten. Pijnboom honing heeft een hoge voedingswaarde door de behouden natuurlijke mineralen en vitamines. Deze Griekse honing heeft een laag suikergehalte maar is nog steeds heerlijk zoet. Onze honing is altijd 100% natuurlijk, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers! 

 

Waar kan ik Griekse honing online kopen?

Je kunt Griekse honing in verschillende speciaalzaken halen, let wel op dat er op het etiket echt staat dat het uit Griekenland komt of dat er niet opstaat dat het eu en niet eu gemengde honing is. Bij Products for Home ben je verzekert van echte Griekse honing, wij halen onze honing van familie en vrienden uit Griekenland en andere merken die wij in het assortiment opnemen doen dit ook. Hier kun je Griekse honing online kopen.