Gratis verzending vanaf €55,-

Griekse honing


Hier lees je alles over Griekse honing

Bij products for home hebben we de lekkerste Griekse honing.

 

Griekse honing kopen

Er bestaan verschillende soorten Griekse honing. Denk hierbij aan Griekse pijnboomhoning, Griekse tijmhoning of Griekse dennenhoning. Elke honing heeft zijn eigen smaak en structuur. We streven ernaar om meerdere Griekse honing in onze webshop te krijgen. Wij nemen alleen echte rauwe honing in ons assortiment om de klanten de beste kwaliteit honing te kunnen bieden die ze van ons gewend zijn.

 

Rauwe Griekse honing

De Griekse rauwe honing is een veel verkochte honingsoort. Rauwe Griekse honing bestaat uit heel veel mineralen en vitamines doordat deze honing niet bewerkt word. De Griekse honing word koudgeslagen (niet verhit) en de bijen worden gevoed met hun eigen honing (niet met suikerwater).

We merken dat veel van onze klanten eerst fan waren van de Marokkaanse honing, na het proeven van onze Griekse honing blijven veel van deze klanten onze vaste klant. Dat moet genoeg zeggen over de kwaliteit van echte rauwe Griekse honing. 

 

Griekse pijnboomhoning

Onze heerlijke rauwe Griekse honing is afkomstig van de pijnboom op Samos. Wij zijn de enige webshop waarbij je deze Griekse pijnboom honing online kunt kopen. Hierboven kun je kiezen tussen verschillende soorten maten.

Pijnboom honing heeft een hoge voedingswaarde door de behouden natuurlijke mineralen en vitamines. Deze Griekse honing heeft een laag suikergehalte maar is nog steeds heerlijk zoet. Onze honing is altijd 100% natuurlijk, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers! 

 

Berghoning & Valleihoning 

Onze pijnboomhoning kan uit twee verschillende gebieden komen in Samos, namelijk uit de bergen of uit de vallei. Beide honingen zijn gezond en kwalitatief hetzelfde maar er is wat verschil in smaak en structuur. Veel van onze klanten hebben echt een voorkeur voor een van de twee. De berghoning komt zoals de naam het al zegt hoog uit de bergen, deze honing heeft een wat dunnere structuur. De valleihoning heeft zijn oorsprong wat lager in de vallei, deze honing heeft een wat dikkere structuur.

Deze verschillende honing kun je herkennen aan de sticker op het etiket en titel van het product.