Gratis verzending vanaf €55,-

Rauwe honing


Hier lees je alles over rauwe honing

Bij products for home verkopen we alleen maar rauwe honing. Waarom? Omdat dit de meest natuurlijke honing is die er maar bestaat!

Wist je dat er een groot verschil is tussen normale honing en rauwe honing?

 

Wat is het verschil tussen ''normale honing'' en rauwe honing

De ''normale'' honing wordt na het slingeren vaak verhit en verliest hierdoor alle belangrijke voedingstoffen. Bij dit proces krijgen de bijen vaak ook nog suikerwater om het productieproces te versnellen. Rauwe honing komt direct van de honingraat, dit is onbewerkte koud geslingerde honing waardoor alle voedingstoffen behouden blijven. De rauwe honing is dus niet alleen lekkerder maar ook gezonder! Wij hechten waarde aan onze producten en de gezondheid van de bijen. Bij Products for Home kun je daarom alleen rauwe honing kopen.

 

Waarom is rauwe honing niet in onbeperkte hoeveelheid bestelbaar

Zoals je hierboven kan lezen is rauwe honing eigenlijk de beste honing die je kunt hebben. Doordat we het proces niet versnellen door bijvoorbeeld suikerwater toe te voegen of de honing gaan verhitten zodat we meer kunnen produceren kunnen we niet onbeperkt leveren. De hoeveelheid rauwe honing wat wij kunnen bieden ligt ook aan de oogst, het komt namelijk wel eens voor dat de bijen niet veel honing hebben kunnen verzamelen. We kunnen daarom ook niet garanderen dat we het hele jaar rauwe honing in het assortiment hebben. Uiteraard doen wij wel ons best. Wij vinden het belangrijk dat we de beste rauwe honing kunnen bieden en niet dat we massaproductie kunnen leveren.

 

Waarom heeft rauwe honing een houdbaarheidsdatum

Op elk product moet een houdbaarheidsdatum staan, echter heeft rauwe honing niet perse een houdbaarheidsdatum. Je bewaard je rauwe honing het beste door de honing op kamertemperatuur te laten staan en buiten direct zonlicht te houden.

 

Rauwe honing word ook wel onbewerkte honing genoemd.