Gratis verzending vanaf €55,-

Echte honing


Hier lees je alles echte honing

Bij products for home verkopen we alleen maar echte honing.  

Wat is echte honing

Echte honing word gemaakt door de bijen en word tijdens het proces NIET bewerkt of verhit. De meest natuurlijke honing die je kunt krijgen dus. Echte honing kun je ook rauwe, pure of onbewerkte honing noemen. 

 

Is echte honing wel gezond

Is echte honing wel gezond? Het antwoord is ja! Zo is de honing bijvoorbeeld goed tegen allergieën, denk bijvoorbeeld aan hooikoorts. Uit verschillende literatuur en reacties van tevreden klanten blijkt verder dat goede honing effect kan hebben op keelpijn, maagzweer of een bacteriële darminfectie. Wil je een honing met alle goede voedingstoffen dan raden we je aan om echte honing te kopen.

Waar kan ik echte honing kopen?

Dat kan bij ons via deze online webshop of een andere goede imker. Wanneer je het bij een andere website haalt let dan wel op het proces van de echte honing! Als je de echte honing wilt bestellen moet je altijd goed opletten dat het een onbewerkte honing is.

Let op dat vaak in supermarkten er geen echte honing word verkocht wat betekend dat de honing dus niet puur is maar bewerkt, dit is natuurlijk niet altijd zo maar helaas vaker wel als niet.