Echte honing

Echte honing word niet bewerkt en is 100% natuurlijk,  hierdoor is echte honing de beste kwaliteit honing die je kunt verkrijgen. Bij Products for Home ben je verzekerd van honing direct van de imker en kun je echte onbewerkte honing online kopen. Wij halen onze honing bij vrienden en familie uit Griekenland vandaan en kunnen hierdoor de kwaliteit en puurheid garanderen.  Bestel hier jouw echte honing.
Wat is echte honing?

Veel mensen willen weten wat echte honing precies is en hoe het verschilt van andere honing op de markt. Echte honing wordt geproduceerd door bijen uit de nectar van bloemen  en bevat geen toegevoegde suikers of kunstmatige ingrediënten. Echte honing word gemaakt door de bijen en word tijdens het proces NIET bewerkt of verhit. De meest natuurlijke honing die je kunt krijgen dus. Echte honing kun je ook rauwe, pure of onbewerkte honing noemen. 

 

Echte honing van de imker

Bij ons kun je de echte honing kopen direct van de imker. Wij halen onze honing rechtstreeks van onze familie en vrienden uit Griekenland die imkers zijn. Waarom zou je de honing direct van de imker bestellen? Het heeft een heerlijke volle smaak en is een uitstekende kwaliteit, zo weten we ook dat er niks aan word bewerkt.

 

Hoe herken ik echte honing?

Er zijn veel vervalsingen en verdunde honingproducten op de markt, dus mensen willen graag weten hoe ze echte honing kunnen herkennen. Hoe je dit het beste kan controleren is kijken op het etiket, observeren van de consistentie en het lezen van de productomschrijving op bijvoorbeeld internet. 

 

Welke honing is echt in de supermarkt?

Honing in de supermarkt is vaak geen echte honing, dit is een mengsel van meerdere soorten honing en vaak aangemaakt met suikerwater. Als je goed naar het etiket kijkt zie je staan uit EU en niet EU landen of gemengde EG honing, het is dus niet traceerbaar waar het vandaan komt. Ben je opzoek naar de beste natuurlijke honing? Haal dan de echte honing direct bij de imker of speciaal zaken zoals ons.

 

Is echte honing wel gezond?

Is echte honing wel gezond? Het antwoord is ja! Zo is de honing bijvoorbeeld goed tegen allergieën, denk bijvoorbeeld aan hooikoorts. Uit verschillende literatuur en reacties van tevreden klanten blijkt verder dat goede honing effect kan hebben op bijvoorbeeld het verlichten van keelpijn, het bevorderen van de spijsvertering, het versterken van het immuunsysteem en het bieden van antioxidanten. Wil je een honing met alle goede voedingstoffen dan raden we je aan om echte honing te kopen.

Waar kan ik echte honing kopen?

Dat kan bij ons via deze online webshop of een andere goede imker. Wanneer je het bij een andere website haalt let dan wel op het proces van de echte honing! Als je de echte honing wilt bestellen moet je altijd goed opletten dat het een onbewerkte honing is. Let op dat vaak in supermarkten er geen echte honing word verkocht wat betekend dat de honing dus niet puur is maar bewerkt, dit is natuurlijk niet altijd zo maar helaas vaker wel als niet.

 

Gezondheidsvoordelen van echte honing

Echte honing, ook wel onbewerkte honing of rauwe honing genoemd, heeft diverse gezondheidsvoordelen. Echte honing heeft antibacteriële eigenschappen en kan worden gebruikt als een natuurlijk hulpmiddel bij keelpijn hoest of verkoudheid. We hebben een recept over een honing en citroen drankje wat hierbij kan helpen. 

 

Echte Griekse honing

Echte Griekse honing is erg geliefd bij de mensen, dit omdat deze honing van erg hoge kwaliteit is en vol van smaak. Wij verkopen Griekse honing uit Samos en uit de Peloponnesos, beide honingen zijn 100% natuurlijk en vallen onder echte honing. Geniet van de heerlijke smaak en de vele gezondheidsvoordelen van echte honing uit Griekenland door het op verschillende manieren in je dagelijkse voeding te verwerken. Probeer ook verschillende honingsoorten om de diverse smaken te ontdekken die Griekse honing te bieden heeft.