BETAALMETHODE

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethode:

 

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

  • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
  • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij  of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

 

VERZENDWIJZE 

ProductsforHome verzendt standaard met DHL. 

 

LEVERTIJDEN

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd is 3 a 4 werkdagen. Wanneer de bestelling op de post is gedaan vóór 17:00 uur is de bestelling de volgende werkdag in huis. 

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Productsforhome niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Productsforhome behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.