Gratis verzending vanaf €55,-

BETAALMETHODE

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met IDEAL of Bancontact.

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

  • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
  • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij  of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

 

VERZENDWIJZE & KOSTEN

Products for Home verzendt standaard met DHL. 

De verzendkosten in Nederland

Thuis                        €4,75

DHL servicepoint    €3,75

 

Vanaf €55,- is er gratis verzending in Nederland.

 

LEVERTIJDEN

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd is 1 a 2 werkdagen. Wanneer de bestelling op de post is gedaan vóór 16:00 uur is de bestelling de volgende werkdag in huis. 

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Products for home niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Products for home behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.