Gratis verzending vanaf €55,-

Griekse olijfolie


Hier lees je alles over Griekse olijfolie

Bij Products for Home verkopen we de lekkerste Griekse olijfolie van Agasto!

 

Verschillende Griekse olijfolie

Je kunt verschillende Griekse olijfolie bestellen of kopen. De beste Griekse olijfolie vinden wij van Agasto, deze olijfolie is afkomstig van het Griekse eiland Samos. We hebben van Agasto twee verschillende soorten, de extra vierge en de extra vierge biologische olijfolie. Deze biologische olijfolie heeft diverse ‘Awards’ gewonnen. De olijfolie van Samos is koudgeperst en biologisch geteeld van jonge (groene) olijven, hierdoor smaakt het net even wat anders dan andere olijfolie. Door de jonge olijven zitten er meer antioxidanten en mineralen in. 

 

Wat is de beste Griekse olijfolie?

Wat de beste Griekse olijfolie is, is natuurlijk voor iedereen verschillend. Dit heeft vooral te maken met de smaak en kwaliteit van het product. Bij Products for Home verkopen we de Griekse olijfolie van Agasto, dit is een olijfolie van Samos. Wij zijn super enthousiast over de smaak en kwaliteit van dit product, we zijn dan ook bij het productieproces aanwezig geweest en gekeken naar de omstandigheden. Deze olie voldoet aan alle eisen en ook word nog eens gemaakt van de jonge groene olijven wat een heerlijke smaak geeft. Nadat klanten deze olijfolie hebben geproefd komen ze eigenlijk altijd terug! Daaraan kun je zien dat dit de (een van de) beste Griekse olijfolie is!

 

Griekse olijfolie kopen

Er zijn verschillende winkels waar je Griekse olijfolie kunt kopen, vaak ook van verschillende gebieden of eilanden. Let wel altijd op of het goede kwaliteit is.