Gratis verzending vanaf €55,-

Propolis


De verschillende soorten Propolis

Wat is propolis?

Propolis is een soort hars-achtige substantie geproduceerd door bijen. Het is dus een natuurproduct. De propolis draagt bij aan het versterken van de natuurlijke afweer van de bijen en de immuniteit van de kolonie. Voor ons zorgt dit dan ook voor verbetering van de weerstand. Propolis is onmisbaar voor ons welzijn. Onze propolis producten van Propolia worden onder laboratorium omstandigheden ontwikkeld en constant verbeterd. Daarom heeft deze propolis extract de beste kwaliteit.

In onze webwinkel kan je propolis kopen. Klik op een van de foto's hierboven om de Propolis te bestellen.

 

Welke propolis moet ik nemen?

Bij Products for Home beschikken we op dit moment over twee soorten propolis. Dit zijn de propolis capsules en de propolis tinctuur.

Propolis capsules: Neem je bij klachten en infecties/ontstekingen binnen in het lichaam en bij versterking van de weerstand.

Propolis tinctuur: Neem je bij klachten en infecties/ontstekingen binnen in het lichaam maar ook de uitwendige klachten. 

 

Bijen propolis

Proplis word altijd gemaakt door de bijen, hierdoor word het ook wel ‘Bee propolis’ genoemd. Hoe je de propolis moet gebruiken of in moet nemen staat omschreven in de productomschrijving. Je kunt bijvoorbeeld bij de tinctuur de propolis met honing innemen.

 

Propolis werking

Propolis heeft een genezende werking. Het komt ten goede van de weerstand en word bij diverse klachten gebruikt. Kortom kun je zeggen dat propolis ontzettend goed is voor je! Je kunt in onze blog terug lezen wat het allemaal precies doet.

 

Propolis bijwerkingen

Bijwerkingen en klachten bij propolis zijn weinig bekend omdat ze niet veel voorkomen. Je kunt een allergie hebben voor propolis, ongeveer 1 op de 20.000 mensen hebben dit. Het is aan te raden als je het voor het eerst gebruikt dat je een klein beetje neemt om het uit te proberen.

 

Alles over propolis, het is namelijk super goed voor je!

Propolis word gemaakt door de bijen en is een natuurlijk antibioticum. In de bijenkorf draagt propolis bij aan het versterken van de natuurlijke afweer van de bijen en de immuniteit van de kolonie. Het wordt door bijen gebruikt om ongewenste kieren en openingen in het nest te dichten en de wanden te bekleden. Het is een kleverig goedje, wat door de bijen verzameld wordt van de boomknoppen van o.a. populieren, kastanjes en naaldbomen.

Lees meer »